Boodschap - Boodschap
RSS

Recente posts

Het emotionele gerelateerd spanning

Categorieën

emoties
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Het emotionele gerelateerd spanning
Emotionele integriteit nodig uit om het verhaal dat we vertellen over het probleem en het mentale proces los te laten (bijvoorbeeld "Deze pijn is zo groot, ik kan er niet tegen dit verdriet! Of "Dit is oneerlijk! Waarom ik ?” en aandacht te besteden aan het ervaring en lichamelijk gewaarwording. Het emotionele proces voelen in plaats van wat we zo graag doen, Er over nadenken.
Mijn bestaan kan worden aangetoond alleen door ervaring.
Door het emotionele verhaal dat we vertellen te doorleven, het aanpakken van de aard en de patronen van onbewust reageren op aangegeven conflicten of emotioneel beladen situaties, worden we bewust van onze normen en waarden. Ook hebben we dan meer zicht op bepaalde irriele beelden die we hanteren als waar, omdat ooit in ons kindertijd het waar leek te zijn. Deze beelden, overtuigingen en patronen hanteren we vaak nog steeds in het heden. Deze overtuigingen die we hanteren als waarheid zijn van fundamentele invloed op het emotionele centrum van ons persoonlijkheid. om hen hoe overtuigingen en niet op de huidige werkelijkheid. Door de illusie van het verhaal dat we onszelf vaak vertellen over de werkelijkheid te ontmaskeren kunnen we eindelijk zicht hebben op deze.
In plaats van “ik denk dus ik ben”, emotionele integriteit stelt: “Ik voel, dus ik ben".


5 Reacties op Het emotionele gerelateerd spanning :

Comments RSS
willeke timmerman on donderdag 23 februari 2012 23:39
Inderdaad Paulo. Dit is een mooi proces als je het durft aan te gaan. Ik heb inmiddels al aardig wat opgeruimd bij mezelf. Hoop ook zo ver te komen dat ik anderen in dit proces kan ondersteunen. Jezelf bevrijden van de illusie is zo heerlijk.
Reageren op een reactie


telicando marafecco on donderdag 20 november 2014 23:47
Wenn Sie Fuer diejenigen, die tun, und auch die Streifen Enden , Gewinn $ 100 und sind jetzt nur $ 10 die Spitze davon. telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie


telicando marafecco on vrijdag 21 november 2014 1:41
Diamond (AKA 2betdsi) - das Sportwetten wurde wurde tatsaechlich ganzen fuer ein lang Zeit und ist detaillierten die a Tonne unterschiedlicher hat on-line Websites . telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie


réplicas de relojes on zaterdag 29 november 2014 14:44
Ihre Hingabe Engagement bis Kunden-Service , eskalierenden die Menge der Wettern Gewinne und schnelle hat angegeben authentisch cash a Bilanz fuer Qualitaet und prime Anbieter . réplicas de relojes http://www.replicarelojesrapido.com réplicas de relojes
Reageren op een reactie


réplicas de relojes on zaterdag 29 november 2014 16:54
Seine fast nahezu unerreichbar zu werden Zweck. réplicas de relojes http://www.replicarelojesrapido.com réplicas de relojes
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint